Sunday, 25 December 2011

Not so poet.

Apa rasa bila disakiti?
Apa rasa bila dihampakan?
Apa rasa bila menangis tengah malam?
Apa rasa bila tidur lena berjam-jam?
Apa rasa bila musnah harapan?
Hahahahahahahahahahahaha okay, the last one is;

Apa rasa bila menaip idea tandus?

Tuesday, 20 December 2011

Silent.

Hahahahahahaha I think you're the only bitch I know that trying to destroy someone's happiness. Well, just saying. I'm okay and forever will be. I won't give up with my life. This is what I've chosen, I won't never let someone brings me down. I know I'm not that strong, but I'll try. I haven't cried for a long time. I guess so. I mean, the real cry. Cry that made you go breatheless or something like that. I feel emotionless, day by day but I think I'm getting used to it. I'll prepare for anything that'll come. Bismillahirrahmanirrahim, I can face this alone. Without telling anyone. It's not like I don't believe my friends, but I decided to keep this to all myself. And............. I have decided to not to tweet for a few days, perhaps? They won't bother with my absence there though.

"If you don’t have imaan in your heart, you have the worst heart problem in the world."

Monday, 19 December 2011

Holiday.

Hmm I see this blog has gain some followers............. Dalam hati rasa gembira ni! Hehe it's okay even though blog lama dah ada beribu followers, I don't care. This is a new blog, a new start for 2012. This is my second post! Hello uols, miss me? No...........? Lol okay.

Sunday
Abah ajak semua pergi KLIA. Hmmmm dia kerja, kita satu family ikut sajalah~ Lepastu abah buat tour macam mana dia kerja hari-hari. Dah lama tak pergi KLIA tahu tak? Lepastu jenjalan sana sini, makan aiskrim Mc Donald's and ....... try the new Galaxy Note! I think Galaxy Note was okay, just okay....... Masa keluar KLIA tu, guess I saw who? Acha Septriasa beb!!!!!!!!!!!!!! Hahaha time tu kitorang satu family in a moving car, heading to LCCT pulak. Huiyo dia nak balik Jakarta tu dengan boyfriend dia ~ Dia sangat kurus, kecil dan comel. Dia pakai jumpsuit. Putihnya *~* LCCT was so packed, not like KLIA. Huh I hate it there. Lunch lepastu abah dah settle kerja dia, kita balik rumah. Sho tayed one ah! Almost three hours at KLIA and two hours at LCCT.

Today
Pergi SMK Seri Serdang, nak beli buku sikit. Masa lalu kat UPM tu nampak banyak sangat kereta, rupa-rupanya ada orang tengah shooting kat sana. Kenot see the actor u_u tapi badan tough! #majorturnon KRU Productions agaknya sebab nampak van KRU sampai dua! Dekat sekolah, nampak Farhani tapi dia malu-malu pulak. Masa nak keluar sekolah jumpa Ariff and the gang. Kenapalah aku selalu terserempak dengan diorang? u_u Went to Jusco to buy school uniforms. Uhhh k ni aku nak cerita ni, ada seorang promoter lelaki for jenama Canggih ni, terlampau pemalu agaknya sampai nak cakap dengan aku saiz dah habis pun tersengih-sengih sambil cover pakai baju kurung yang aku nak beli tu!!!!! Dahlah tinggal satu, dia pergi letak kat muka dia pehal? -.- Adakah anda mengenali saya wahai abang promoter? Hah lantak kau ah. Beratus-ratus ringgit habis, normal lah kan? Lunch atWarong Pak Maidin and then went home.

Semalam nampak artis. Hari ni pun nampak artis tengah shoot walaupun taknampak muka sangat. Wah kebetulan banget yah?

Saturday, 17 December 2011

New.

Hai, entah siapa je akan baca new post ni sebab tiada siapa pun follow blog ni. Tapi, saya sengaja letak url lama. Harap harap korang dapat baca new post ini. First post of this blog. Sebenarnya, blog lama tu dah rosak. Rosak macam mana? Hmmm susah nak jelaskan. Ekceli, saya dah terdelete album gambar Picasa dekat Google+ Tak ke bangang dekat blog semua gambar hilang? Bodoh kan Google? (Ish kasar benor astaghfirullah hal azim) Mana lah saya tahu benda akan jadi sedemikian rupa. At first, ingatkan ada orang hack blog. Uhukz serius rasa sedih sangat nak start blog baru ni. Tapi tak apa, the old fatihahory.blogspot.com ada lagi. I didn't delete it cuma....... I privated it. I'll keep it as my old blog. Nanti kalau rindu kenangan lama boleh bukak & baca eventho dah tak ada gambar........

Til next post. Salam.
© Wonderful
Maira Gall