Monday, 19 December 2011

Holiday.

Hmm I see this blog has gain some followers............. Dalam hati rasa gembira ni! Hehe it's okay even though blog lama dah ada beribu followers, I don't care. This is a new blog, a new start for 2012. This is my second post! Hello uols, miss me? No...........? Lol okay.

Sunday
Abah ajak semua pergi KLIA. Hmmmm dia kerja, kita satu family ikut sajalah~ Lepastu abah buat tour macam mana dia kerja hari-hari. Dah lama tak pergi KLIA tahu tak? Lepastu jenjalan sana sini, makan aiskrim Mc Donald's and ....... try the new Galaxy Note! I think Galaxy Note was okay, just okay....... Masa keluar KLIA tu, guess I saw who? Acha Septriasa beb!!!!!!!!!!!!!! Hahaha time tu kitorang satu family in a moving car, heading to LCCT pulak. Huiyo dia nak balik Jakarta tu dengan boyfriend dia ~ Dia sangat kurus, kecil dan comel. Dia pakai jumpsuit. Putihnya *~* LCCT was so packed, not like KLIA. Huh I hate it there. Lunch lepastu abah dah settle kerja dia, kita balik rumah. Sho tayed one ah! Almost three hours at KLIA and two hours at LCCT.

Today
Pergi SMK Seri Serdang, nak beli buku sikit. Masa lalu kat UPM tu nampak banyak sangat kereta, rupa-rupanya ada orang tengah shooting kat sana. Kenot see the actor u_u tapi badan tough! #majorturnon KRU Productions agaknya sebab nampak van KRU sampai dua! Dekat sekolah, nampak Farhani tapi dia malu-malu pulak. Masa nak keluar sekolah jumpa Ariff and the gang. Kenapalah aku selalu terserempak dengan diorang? u_u Went to Jusco to buy school uniforms. Uhhh k ni aku nak cerita ni, ada seorang promoter lelaki for jenama Canggih ni, terlampau pemalu agaknya sampai nak cakap dengan aku saiz dah habis pun tersengih-sengih sambil cover pakai baju kurung yang aku nak beli tu!!!!! Dahlah tinggal satu, dia pergi letak kat muka dia pehal? -.- Adakah anda mengenali saya wahai abang promoter? Hah lantak kau ah. Beratus-ratus ringgit habis, normal lah kan? Lunch atWarong Pak Maidin and then went home.

Semalam nampak artis. Hari ni pun nampak artis tengah shoot walaupun taknampak muka sangat. Wah kebetulan banget yah?

No comments

© Wonderful
Maira Gall