Saturday, 17 December 2011

New.

Hai, entah siapa je akan baca new post ni sebab tiada siapa pun follow blog ni. Tapi, saya sengaja letak url lama. Harap harap korang dapat baca new post ini. First post of this blog. Sebenarnya, blog lama tu dah rosak. Rosak macam mana? Hmmm susah nak jelaskan. Ekceli, saya dah terdelete album gambar Picasa dekat Google+ Tak ke bangang dekat blog semua gambar hilang? Bodoh kan Google? (Ish kasar benor astaghfirullah hal azim) Mana lah saya tahu benda akan jadi sedemikian rupa. At first, ingatkan ada orang hack blog. Uhukz serius rasa sedih sangat nak start blog baru ni. Tapi tak apa, the old fatihahory.blogspot.com ada lagi. I didn't delete it cuma....... I privated it. I'll keep it as my old blog. Nanti kalau rindu kenangan lama boleh bukak & baca eventho dah tak ada gambar........

Til next post. Salam.

2 comments

mushroom farah said...

sabar...sabar...^_^

Nadia Natasha said...

Kesian Kak Tiha, Nadia pulak rasa sedih jugak. Sebab hilang gambar dalam memory card. Tetiba ahaha

© Wonderful
Maira Gall