Saturday, 21 January 2012

Hunger

*bersin* Hallu hallu aku tengah selesema ni, entah bila start aku pun tak tahu lah. Haihh nasib baik cuti Tahun Baru Cina seminggu, takdelah mengganggu prestasi di sekolah. Lol whutthe.

What's for lunch today? I don't know. Let's fill up our tummy with these ............
Yummmm sedapnya biskut tu sedapnya marshmellow tu uhukz
Kecilnya portion. Nak lagi nak lagi nak lagi!!! *ketuk pinggan pakai pisau*
Sedap sedap sedap! Aku bagi matahari, tak bagi bintang dah. Lol pun boleh.
Simple black & white cupcakes. Uhh how I wish I can bake these.
Nampak sedap tapi......... aku tak makan tomato kbai.
Kek lagi? Huh aku ni minat kek tapi bukan sembarangan kek.
Ada kek yang aku makan lepastu aku rasa nak muntah.
Tapi ada kek yang sangat sedap sehingga aku nak lagi dan lagi. Lol k.
Boleh buat sendiri kat rumah. Letak beberapa scoop ice cream lepastu letak Hershey  syrup and tabur cornflakes. Hahaha cornflakes tu alternatif kekacang bagai tu ah. Lepastu serve dekat adik-adik, confirm dia tak malas kalau kau suruh buat apa-apa. Eh?

Semua gambar diambil dari Tumblr aku sendiri. Follow me ^^ <-- Publisiti mahalan.
*bersin* Okay selamat bercuti, dan beraya bagi kaum Cina. Assalamualaikum :) x

4 comments

May Eva Sofea said...

terus aku jadi lapar tgk benda ni smua. haha

Nur Ikhma said...

hoihoi ! faaa , ko buat aku laparrr :P haiyyyaaa ! kalau aku jumpa ko d selangorr sana, ko mesti belanja aku makan semua tu . muahahahaha :))

Fatihah Ory said...

May Eva Sofea - Hahaha tahu takpa x)

Ikhma - Aiyya tak tahu nak cari kat mana lah Ikhma, jumpa dlm internet je hahaha

mushroom farah said...

hua...sedapnyeww....terus lapoo..

© Wonderful
Maira Gall