Tuesday, 14 February 2012

Paku

Assalamualaikum. Hai. 7 hari tak update. Mesti ada yang rindu ni.

Forever alone - Masuk kelas je, whiteboard penuh dengan Happy Valentine's Day blabla doodle sana sini. Dahlah marker merah. Haha lantak ler. Sekali Choi datang, dia pergi pangkah lepastu buat "FOREVER ALONE" kakakakikikikukuku. Lepastu Yong Wen padam Forever Alone tu pastu hape entah dia tulis tak ingat. Aku tengok je. Cikgu datang, habislah karya seni tu kena padam ~

Kerja kayu - Hari ni pergi bengkel. Dua masa. Cikgu suruh mencantum kayu, dan seterusnya paku lah kan apa lagi~ Aku rasa tahun ni projek kerja kayu paling senang. Haha entah kenapa. Yelah, potong kayu minggu lepas pakai gergaji jig tu. Tapi bukan aku yang potong. Mintak tolong hero Malaya lah. Thank you so much ye Nazrie!! Hari ni lepas mengglu, tersangatlah senang memaku! Sangat lawa! Ceh ini berlagak maaflah ye. Anyway, disebabkan terlalu berlagak lalu aku main paku je tak tetapkan betul2 then paku tu terkeluar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geram jeh tapi nak buat cemana. Ada dua actually paku yang terkeluar. Sadis. Aku paling awal siap. Jyeah bangga! Tak pernah buat kerja kayu dengan mudah sebelum ni eks dee. Ahmad ternganga tengok aku hammer ganas sangat (?). Haw Wen pulak puji aku. Lepas tu aku tolong dia paku. Dia pun cakap terima kasih. Hahahihihuhuhoho berlagak pro depan lelaki ^^ Sila jangan jengkel uhuk uhuk

Koperasi - Ada senior talk back pasal aku & bestfriend aku. Disebabkan kitorang pegang satu jawatan ni. Hurm sampai hati kakak berbuat begitu~ Aku actually bukannya nak sangat jawatan tu tapi disebabkan cikgu random lantik en. Kakak(s) yang tak puas hati tu tolong jangan jengkel dengan kami. Pergi pujuk cikgu lucutkan jawatan kami. Kami okay jerrrrrrrr kalau tak pegang jawatan pun.
P/s : Rindu senior tahun lepas :<

Congratulations Taylor! :)

No comments

© Wonderful
Maira Gall