Saturday, 4 February 2012

Raya datang lagi

Salam Maulidur Rasul to all muslim. Jangan lupa berselawat ke atas nabi junjungan kita, Muhammad SAW. Allahumma sollia'la saiyidina Muhammad waa'la ali wasahbihi wabaarik wasallim. 

Anyway, nak share sikit pasal open house CNY yang aku pergi tadi. Sempat sesat jugak eventho area sekolah je. Rupa-rupanya, Christine buat kat area kedai dia, bukan rumah dia. Punyalah pusing-pusing kat kawasan perumahan tu lol.

Sufina & Saw Shi Ying (we call her Sushi!)
Me - Jun Hao - Chong You Seong
Sushi - Man Yee - Christine (Tuan rumah)
Choi Chiun Shun - Jun Hao - Ng Haw Wen
Making the egg stand. Kalau boleh stable egg tu, make a wish. (Aku dengan Sufina mana buat woi)

Dekat open house tu around sejam lebih. Lepas makan the guys pergi karaoke. Well, I don't. Haha malu malu malu. Aww~ Lastly, balik! Ceh bukanlah balik rumah terus, parents ajak pergi makan. Makan lagi? Yeah, for me. Tapi tak apalah, boleh gemukkan badan........

No comments

© Wonderful
Maira Gall