Monday, 2 July 2012

Beginning of July

Assalamualaikum! Hai. Ada orang ke tak? Takde? Takpelah........ Hm rajin aku nak update pasal hari sukan semalam. Eish rajinlah, sebab harini dapat cuti! YEAYYYY! Tapi banyak gilo homework menunggu. Pastu pastu, trial lagi sebulan! Ah lebih kuranglah~ Anyway, I had a lot of fun yesterday. Alhamdulillah, 1 Julai tidak menghampakan saya. Tunggu 10 Julai pulak pasni ye, lulz.

Pictures pictures pictures~

Kitorang bertolak awal! Naik bas baru ada 20 orang. Lagi 10 tak datang lagi. Lambatnya kalian :p
Sampai stadium terus mengemaskan uniform etc semua.
Hey Jana cepatlah bersiap woi. Eh belakang tu ada balloons utk gimmick acara kuikuikui
Cantik dah camni, bagus bagus (y)
Ni Eyca ambikkan gambar. Haha sebab aku barisan tengah ~
Pemegang bendera (Shairiey) dan komander. Wuuuuu Aman~~

Thanks again Eyca sebab ambikkan gambar aku kalau tak memang takde gambar sobs sobs.
Eh belakang tu ada encik encik polis sekalian~

Ni patutnya kak madihah pegang sepanduk tapi takpelah, peace Kak Dalila & Kak Hajar ^^
Subuh subuh lagi kitorang dah gerak! Ceh tipu je lol taktahu pehal gambar gelap camni  -_-
Muka kepenatan setelah seharian berada di Pusat Sukan UPM. Berdebar menanti keputusan.
Masa tolong first aider, tak banyak aku tolong. Aku banyak main je hahaha minta ampun. Alaaa tapi aku bukan letak nama kat first aider, tak letak pun tahun ni. Tahun lepas laa jaga checkpoint masa 4x100, 4x400. Tahun ni jaga kat khemah je, tolong kipas orang. Aku ni mana pandai urut urut kaki orang macam Aida Fitri. Most of the time aku main dengan hackel(bulu merah) sampai abg Nasir kata "Dari tadi asyik main dgn benda tu je. Wangi eh? Letak perfume pakwe eh? Kantoi~" Nak tergelak aku dekat situ. Pastu cikgu Faris Danial cakap aku tak menolong Zuhal langsung sebab main dengan hackel je kerja. K k k k k k. Pastu en masa keputusan pertandingan perbarisan, BSMM en, tak dapat top three. Sad. Sad. Sad. Takpelah bukan rezeki kita. Masa ambik gambar satu pasukan kat tengah padang, ada kadet polis sorang ni cari maut agaknya pergi show off piala dorang. Puiii puiii tak beradab langsung -_-

Anyway, saya respect semua senior BSMM. Tanpa mereka, siapalah kita. Rajin benar mereka menolong first aider, bebudak kawad. Arigatou dah ajar kami yang masih kecil dan kadangkala degil ini. Wuuuuuu sedih pulak rasanya.

1 comment

FDanialz said...

umpat saye ye.. hehe

© Wonderful
Maira Gall