Thursday, 12 July 2012

Fifteen years old

Date : 10 July 2012 
Event : Senamrobik 1Murid 1Sukan 1Malaysia

Teehee okay hari itu memang birthday aku. Weehee coolio coolio tak belajar ok sebab ada senamrobik then lepas rehat ada pertandingan/ceramah etc. Senamrobik non stop for 40 minutes. Heh aku tinjau tinjau hanya berapa percent sahaja yg bersungguh-sungguh buat. Macam aku ni! Peace! :3 Syok apa senamrobik ni lol cuma kengkadang aku macam penat sikit hm kantoi stamina tak kuat x) Lepas rehat dengar ceramah kat dewan. Tak sanggup nak menghitamkan muka lagi hahaha biarlah dengar ceramah pasal remaja pun. Geli geli pun ada ilmu tahu. Terima kasih doktor yang saya dah lupa nama sbb beri ceramah kat kitorg!

Masa ni tgh tgk cikgu menonjolkan kehebatan cikgu main hoki, bola, bola jaring, takraw etc
Panas meh? :p
-----------------------------------------------------
Pergi Mc Donald untuk lunch. Yay............. 
Lepas dah lunch, tenenene Aqisah & Amalia beli cake ^_^

Actually ada dua jenis kek. Satu lagi dah habis.
Credit to amaliahzrh's instagram.
Pastu baliklah kitorang ke sekolah. Kenapa? Sebab ada tugas. Koop duty~ Yeahhhhhhh masa tu dah lambat but still ramai takde lagi. Kecoh gila koop pada hari itu. Amalia kan bawak dslr so we're like taking pictures here and there. They're gossiping bout this and that. Lawak gilo. Oh oh nanti masa niaga ria akak Fatina nak bawakkan kitorang apam polkadots. Weeee ^^ Tak lupa juga kpd Dzafri yg telah belanja aku Vitagen. Thanks yo, si koperator terbaik :p

Credit to amaliahzrh's instagram.
Ehem ehem on my birthday my boyfriend picked me up and then tadaaaaaaa surprise for me aaaaaaaaaaa :D  Memang sangat terkejut lah expression aku time tu. Takleh nak lakonkan semula hakhakhak. Terima kasih sekali lagi :> Oh and malam tu, satu family sambut birthday aku. Doa selamat then potong kek then makan malam~ Weeeeeeee dah lama tak sambut birthday aku sobs sobs this year so terharu ok!

Happy birthday Fatihah :)

Me with the cake :3
Potong kek jom wiwiwiii jom makan

 Kad. Hadiah. Kek.
:3


Ehem ehem ehem so who gave me the huge and oversized bear? :3

No comments

© Wonderful
Maira Gall