Sunday, 30 September 2012

PMR lagi 9 hari je!

PENILAIAN MENENGAH RENDAH
TAHUN 2012
9 OKTOBER 2012
(9 HARI LAGI)

Semoga dimudahkan proses menjawab soalan nanti. Aku akan jadi orang yang duduk kat belakang dalam bilik periksa, sedih okay sedih :( Tapi takpelah kan, macamlah tak pernah duduk belakang masa periksa. Masa trial hari tu je tetibe dapat duduk depan sekali, pandang whiteboard tu haa lols. Doakan kejayaan semua calon-calon PMR tahun ini ye. Kamilah batch kedua terakhir yang akan menduduki peperiksaan awam ini. Peace n_nV

Curik je gambar google. Wkwkwk dewan periksa dkt negara entah mana x)
Untuk calon-calon PMR, baca ni : http://langitilahi.com/10062 :-)

Saturday, 1 September 2012

Keputusan Percubaan PMR

Assalamualaikum. Sekarang ni dah masuk bulan September. Gila cepat weh! Gila cepat ke cepat gila? Tak kisahlah -_- Result trial juga yang jadi entri pembuka bagi bulan September ini ahaks. Sebelum letak printscreen result aku tu, mai aku rumuskan sedikit mengenai result kali ini.

  1. Result menurun (TT__TT) (Tapi aku terima je, takdelah sedih hentak-hentak kaki bagai)
  2. Peratus menurun lebih kurang 2 peratus
  3. Tak dapat straight A's
  4. Gred Purata Pelajar 1.13 (Sebelum ini 1.0, sebab ada B, GPP pun turun)


Nombor 9 dalam tingkatan? O.O Memang aku terkejut mula-mula tu. Mwahaha pastu aku sedar yang aku tak dapat straight A's, mana boleh nak dapat nombor gempak dalam tingkatan en. Dalam kelas aku pun takde sorang dapat straight A's. Jadi yang conquer nombor gempak dalam tingkatan tentunya bebudak straight A's eventho peratus mereka lebih rendah daripada mereka yang mendapat 7A 1B, 6A 1B etc.

Lebih kurang sebulan lagi, PMR!! Weuuuuu now I'm struggling to do better for maths and I should read the questions carefully so I dont do careless mistakes again that will make me lose marks u_u

© Wonderful
Maira Gall