Monday, 15 October 2012

Merdekaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Assalamualaikum

Hiyarghhhhhhhhhh kemain ah suke dak dak pmr yang dah habis paper hari ni en en huuuuuu aku letuw hehehehehehehe. Anyway, 4 hari berperiksa sakan, memang penatlah ok lagi-lagi minggu pertama tu. Mengantuk habis bila malam tu haih kan paper sampai petang hadoi takde masa nak nap sume sibuk study bagai so yeah........ Malam memang mata dah layu habis, around pukul 9 lebih camtu dah tido haaaa awal daripada biasa tu! Ai taknak meringkaskan segala paper yang ai dah jawab, hamboii let bygone be bygone eh betulke omputeh aku ni lalalalalalalala~ Tengok gambar atas tu mesti dah tahu en PMR senang kacang gila hahaha manada weyyy sebagai manusia normal aku pun merasai kegentaran dan kerunsingan bila dapat soalan susah. Pikir aku ni pandai sangat ke hafal semua benda -_- Alhamdulillah, segala soalan dapat dijawab. Tiada yang ditinggal blank walaupun tidak ku pasti jawapannya.

Ya Allah, kurniakanlah kejayaan kepada diriku dan rakan-rakanku yang telah berusaha utk PMR ini. Amin.

Sesape yg ada paper lagi esok, good luck lah ek, dont worry satu hari je lagi untuk korang berjuang! Kalian mampu wahai calon-calon Bahasa Cina, Bahasa Tamil, Bahasa Arab, Bahasa Punjabi, Bahasa Iban & Bahasa Kadazandusun sekalian!!!!!!!!!!!!! Esok merdeka lah kalian yek.

ENJOY YOUR FREEDOM #TEAMPMR2012
© Wonderful
Maira Gall