Wednesday, 26 December 2012

Mini gathering of 6UPM class of 2009

Assalamualaikum......

Aku baru je balik dari Aeon Taman Equine. Alahai Jusco lah tu tapi dah tukar nama kan sekarang. Takpe lah aku guna Jusco je lah. Actually bukannya exactly baru balik, dah beberapa jam lepas. Lepas dah settle semua benda, log in blogger pastu mula menaip! Mula-mula plan sesaja dgn Nazif. Bajet macam ramai je boleh datang kalau buat event dekat Facebook, so kitorang just text sesiapa yang tinggal area dekat dgn Maulana tu je. Ramai jugak tak dapat pergi. Last-last, kami berenam je hangout sama-sama.

First location: Maulana Restaurant, Putra Walk
Dekat Maulana ni kita makan tengah hari lepastu borak-borak. Pasal sekolah, pasal cikgu, & macam-macam pasallah. Hal peribadi bab girlfriend boyfriend pun borak sekali. Hah, pastu kat sini jumpa Ummi Farah!!!! Dia lunch dengan family dia. Kalau ada Ummi Farah confirm ada emak dia kan, Cikgu Hamisah. Cikgu Sains kitorang masa darjah 6. Muahaha kebetulan gila. Pastu salam ah cikgu semua. Masa cikgu nak balik, cikgu tegur Nurai pasal boyfriend dia. Siap berlawak lagi suruh Nurai pilih Addien jadi boyfriend. Semua gelak kat situ.
Addien & Nazif. The only BOYS.

Nuraisyafyqa & Syahirah. Weeee
Dharshinee & me. (eh blur skit gmbar ni)

Gambar makanan. Hahahaha perlu jugak ke.
Lepas makan semua bincang nak pergi mana. Keluar lah idea nak pergi Mines lah, IOI lah, MidValley lah. Hamboi korang, macam ada transport je nak pergi sana. Nurai nak beli barang kat Jusco so kitorang pun pergi jelah Jusco. Mula-mula aku cadang nak pergi Snogurt lepas makan, sebab nak rasa en en. Snogurt tu kat PutraWalk juga lah tapi tak jadi....... So kitorang pun jalan nak pergi Jusco. Jusco kat seberang Maulana. Kena lintas jalan besar tapi ada jejantas kan so gunalah kemudahan yg ada wahai rakyat sekalian.





Next location : Jusco / Aeon Taman Equine
Dah berapa kali entah time cuti aku pergi tempat ni. Serius dah boleh muak haha tapi pergi jelah. Memang tak ada apa-apa kat sini. Bowling takde, wayang takde. So kitorang jalan2 nak aircond je lah. Firstly, pergi Popular then pergi tempat games. Tu pun sebab nak try photobooth.

Ni kat tempat photobooth.

Editing
Tadaaaaa ;)

Ni kat luar Jusco. Lepak ambik gambar.

Aku tak faham kenapa Addien nak duduk -_-

Wahai lelaki, hujan ke?

Pasangan bahagia 1

oops tetutup mata lah pulak

Pasangan bahagia 2 (Cikgu Hamisah sila tgk ni haha)

Buat apa tuuuu?

Eh Dharshinee tak join aku selca.

Eh Nazif pulak tak nampak.

Syahirah yg comel

Memang gap gila tu.

Blur pulak lalalala~

Nurai yg photogenic :D

Guess what? We bought these~

thanks addien n_n

ok nak balik dah. 
kat barber adik aku gunting rambut

sebab ada seung gi n_n

Bought these.

No comments

© Wonderful
Maira Gall