Sunday, 17 November 2013

K-dramas again.

Dramas I watched during July to now. All are 2013 aired dramas except for Queen InHyun's Man
  • Good Doctor (KBS2)
  • Jang Ok Jung, Living in Love (SBS)
  • I Hear Your Voice (SBS)
  • Master's Sun (SBS)
  • The Heirs (SBS) *ongoing
  • Dating Agency: Cyrano (tvN)
  • Monstar (tvN)
  • Queen InHyun's Man (tvN)
Lol now that I listed these, I didnt watch MBC dramas since I Miss You (on January) and KBS2 also I only watch Good Doctor. The last drama I watch from KBS was in January too, which is School 2013

Good Doctor

A medical drama, with some love story in it. Tbh this drama doesnt include too many medical thingy. I think this drama focus more on the love theme. Yup. Because I've watched another medical drama Golden Time and seriously that drama was all about medical and doctors and politics in the hospital. Good Doctor, too, has some politics in the hospital. Whenever the politics scene came up, I always skipped the part bahahahaha. Joowon is doing a good job as usual. And Moon Chaewon, my pretty unnie aigoo she's one of the reasons I watched this drama tho. Read more about Good Doctor here.

I Hear Your Voice

A supernatural theme. Well, the hero could read people's mind whenever he wants so yeah. It helps a lot because the backdrop is court life. Lawyers, prosecutors, judges etc. When I first know that Lee Jongsuk gonna be in this drama, I was excited. Yup at least I could see him again in another drama after School 2013. I'm TeamJongsuk not TeamWoobin fyi hahah. And when I saw the poster for I Hear Your Voice, I thought he gonna be second lead. But whaaaaaaatttttt I only found out he's the hero when I watch the drama. Lololololololol. The couple in this story is nuna-dongsaeng relationship. Means, the heroin is older than the hero. And oh the one who played the young female lead, is my favourite Kim Sohyun. She's always great at acting out pain memories. And I praised Lee Boyoung's (female lead) acting. Indeed, a senior in this industry. Eventho its my first time watching her acting but she's jjang all the way.
This drama pretty gave me so much feels. Sometimes it hurt to watch this drama haha. I still remember I was like "noooooooooooooooo" all the way and sometimes "whyyyyyyyyyyyyyy" haha idk I barely remember but yeah this drama gave so much feels. Find out more here.

Master's Sun

Another supernatural theme drama. Haha idk I just call this supernatural because the heroin could see ghosts. Who wouldn't be scared if everyday need to face ghosts everyday when you dont want to. 
This is such a fun drama to watch (well if you're not scared of ghost of course). I thought I'm gonna have ghosts in my dream after done marathon 6 episodes in a day but nah, I didn't. Romantic comedy of a couple in their thirties. The female lead who can see ghosts need to help the ghosts with their unfinished business int the world. If she refuses, the ghost will forever disturb her so she had to help anyway. Interesting thing is that when she touches the male lead, the ghost will disappear. That's why she thought she needs to hold onto that man. And many other actors/actresses came to cameo since this story is about ghosts so every case is different. Sometimes I felt sad, knowing the story behind of those ghosts. And one more, Kim Myungsoo aka L from INFINITE act as the young of the male lead. But I think the real male lead itself, might want Yoo Seungho to act out the young of himself. But since he's serving in the army now so... T_T I kinda want to see him more in dramas because his acting in I Miss You is so nice til I hate him lol because he's the villain in the drama. Since I've watched Gong Hyojin (female lead) in the drama Thank You, I kinda reminisced how the way she cried is the same. Hehehe I still remember the pain of watching Thank You tho. But in this drama, luckily, most of the time she was being crazy and smiling and being such a cutie. As for Seo Jisub (male lead), in the middle of the drama I questioned myself 'why must this old ahjussi be so handsome'. He's 20 years older than me hahahaha. And Seo In Guk is also handsome working as the head of security (but secretly a spy). More on Master' sun here.

Favourite ghost! Coffee ghost!

Dating Agency: Cyrano
All the guys behind Cyrano Agency
I love Ah Rang (the boy at left) the most bc his character is so cute.
This is about an agency that makes other people's to fall in love with each other. Just like Master's Sun, in every episodes there are some actors/actresses that cameo in the drama. Some of them are Lee Kwangsoo (Running Man) and Lee Taemin from SHINee. A fun and relaxed drama to watch. Well watch it just to kill time will do. But the titbits gave some sort of warmness. Lol idk how to describe it. SNSD Sooyoung is the female lead fyi. Find out more here!

Monstar

A drama about a group of teenagers finding the meaning of life. Well yeah, something like that. And some of them end up liking each other. Some have friendship problems, family problems, but the main theme of this drama is music. In every episodes, they will be songs that being recreated to give new feels. And some of the songs are nice too. It stucked in my head for a few weeks too haha. Beast's Junhyung is the male lead in this drama. But eventho its a highschool drama, I feel that it cant beat how I like School 2013 more. Because the casts in School 2013 gave warmness. Well sorta like that. More info about this drama here.

Queen InHyun's Man

I really wanna watch this drama but its kinda left unwatched haha. This is a 2012 drama. A time-travel theme. I recently finished watching this drama, just right after my three days marathon of Master's Sun ended. I was curious when I read the synopsis of Queen InHyun's man because I thought the Queen from Joseon had a secret man in Seoul. But then its not. The Queen InHyun is not the Joseon Queen InHyun. Rather confusing if you didn't watch it. This drama is really unexpected. The writer is great at creating this drama. I couldn't even guess what will happen next. Its also different from another time-travel drama that I've watched because it keeps going back and forth from the year 1690s to 2012. Seriously why didnt I watch this drama earlier. The couple in this drama dated in real life after the drama ended. Might as well fell in love during filming right? Teehee. 
While watching this drama, the fact that the drama itself about history, made me go to wikipedia to search for some info. So King Sukjong's wife which is Queen InHyun was wronged and exiled out from the palace while the evil Jang Ok Jung (the king's concubine) hold the power (?) well something like that.
Yoo In Na is the female lead and seriously I've never know that she ever act in any dramas. So I just get to know that this drama is her first drama as the lead. She's such a cutie seriously her voice is too cute. I cannot with her voice. The cute low tone voice is not annoying to my ears at all. The hero also, I've never seen him before so maybe the reason I postponed watching this drama is because the casts that I've never heard before and the confusing synopsis lol but now I glad that I watched it. Here is this wiki link to this drama.

Jang Ok Jung, Living in Love

I've just started to watch this drama. The leads are pretty good too. And I've seen so many familiar faces in the drama so its a good start for me. Its like "eh this girl is from ___ drama" "this mom is from ____" "that blabberring girl is from ___". And since I've never watch any drama that really shows the evilness of Jang Ok Jung, it wasn't awkward to watch this drama. In Queen InHyun's Man only showed a little of Jang Ok Jung as the bad one that made Queen InHyun's lived outside the palace. In the real history, Jang Ok Jung is mean, greed for power while Queen InHyun is the kind one but in this drama its vice versa. Well I think so because so far I watch, InHyun is mean (she tried hard to marry the Crown Prince) while Ok Jung has already captured the Crown Prince's heart from the start (but I dont think they could marry this easily ha). And since I've only watched three episodes I couldn't say much. More about this drama here.

The Heirs

Who wouldn't know this drama? I bet all the teenagers would know because this drama is full of flower boys. And the actresses are all pretty too. So far this drama is doing good. But for me, it doesnt give as many feels as other dramas. For me, so far, this drama is just okay. For teenagers' love with the backdrop of chaebol. Park Shinhye is amazing as usual. Kim Woobin keeps improving so yeah, but I'm still TeamJongsuk lol. And I like Park Minhyuk (Chanyoung) character. I'm surprised when I saw this girl in this drama. I've seen her in School 2013, although her role there is small, I kinda like her acting. And then she's in another mini drama along with Beast's Gikwang. I kinda like her personality when acting. Yup, seeing her again in The Heirs is good too. Ok I dont know what to write anymore... Click here for more about The Heirs.

Looks like I've wrote so much for Master's Sun and Queen InHyun's Man right? That's because these are the dramas I've finished watching recently so I have quite much to write. And it has been long since I last watch a saeguk (korean historical drama). Queen Inhyun's Man, the first saeguk I watch for 2013, made me remembered all those olden way of speech like. Its quite different than the modern way of speech but yeah. And then the hanboks in Jang Ok Jung, Living in Love. Ahhh my eyes really love the colours of the hanboks. How they match the tops and the skirts. And the hair accessories too. Aishh so in love. And how I realized all the sageuk, were not 100% will follow the real historical facts. Haha yes, I just realized it now. In Queen InHyun's Man drama, the hero was supposed to be a scholar living in Joseon during 1694 that protects Queen InHyun from being killed by Jang Ok Jung and her people but in actual historical fact, he doesnt exist in history. And I got to remember all how Joseon era is about the hierarchy. And how the power wasn't in the King's hand but the ministers. Sageuk, how long I've not been watching sageuk. Feels are slowly coming back. And since I've watched many k-dramas, I wont be surprised if the lead will have some sort of amnesia for a short while. It always happened in k-drama land. 

Til next post.


Friday, 1 November 2013

Exam dah habis.

Setelah sekian lama....... Hi blog.

Cuti sekolah lagi dua minggu.
Tapi sebab exam dah habis, boleh lah nak tengok drama yang dah tertangguh sebab exam hari tu. Oh yeahhhh tapi tahun depan dah jadi senior. Hahahaha cam apa je tak dapat bayangkan ah batch 97 jadi senior tahun depan.

Will I ever update this blog again?
No one hears me.

Wednesday, 24 July 2013

Bulan penuh.

Setengah Ramadan berlalu.
Bulan penuh.

Wednesday, 10 July 2013

Ramadhan&

Salam Ramadhan kepada semua muslimin dan muslimat.
Panjang umur lagi untuk merasai Ramadhan tahun ini, syukur.
1 Ramadhan tahun ini kebetulan pulak hari jadi aku.
Jadi, selamat hari jadi.

Rahmat.

Monday, 24 June 2013

Jerebu.

Jerebu.
Batuk.
Sakit mata
Hm cuti sekolah.

Esok dah boleh sekolah ke tak? Ha-ha.

Saturday, 4 May 2013

Silence.



Silence.
That person needs space.
You need to understand.
Patience.
Do not be impatient.
Keep calm and wait.

Not so poetic me tryin to write a poem huahuahua. Ok so from that two stanzas above, I'm just expressing my little feelings. Aha, of course it was based on my experience. Because I'm the girl who will remain silent (and patient to maybe ha-ha).

Every thought that is signaled towards me is a misconception. The misconceptions of me. {Key}

Saturday, 23 March 2013

Cuti!


Yep cuti. Cuti penggal pertama. Seminggu cuti. Homework pun ada ok, bukan takde. Bukan pelajar namanya kalau homework tak diberi. Tapi tak ada lah banyak sangat, bolehlah...... Tapi mid-year dah nak dekat. Aishhh banyak kena ulang kaji, takleh nak main-main sangat ni spm tahun depan (ceh spm jugak), okay mid year exam lagi sebulan lebih je. Cuti ni tak pergi bercuti ke mana-mana. Mari duduk rumah dating dengan internet dan kerja sekolah.

xo

Sunday, 17 March 2013

[REVIEW] Skin Care Products

buat benda ni jap lah. benda apa? review. hah, benda tu la. sebab dekat sini aku ada tulis aku nak buat benda ni kan. haaa jadi kena lah buat. ok ok.


Aku bukan banyak blackheads/whiteheads pun. Beli pun sebab nak try je. Aku siap bagi Adleen 1 untuk try lagi. Haha ok so.........
Benda ni nak tanggalkan memang agak kepedihan di situ. Tapi ok jelah takdelah sakit gilaaaaaaa. Bau dia agak menyengat dan benda ni hanya mengeluarkan 3 whiteheads aku. Dah pakai 4 kali rasanya tapi sekali je yang berjaya, lain semua hampeh takde melekat apa pun dekat strip tu. Yang berjaya tu masa aku letak dekat dagu. Kat hidung takde yang tanggal pun T_T Hurm pasni taknak beli benda ni lagi wkwkwk

Bila pakai ni ada cool effect. Rasa sejuk. Tapi, sekejap jer! Bau dia ok. 
Benda ni akan keringkan jerawat tapi kadang2 tak ada kesan pun dekat aku.
Adalah dua tiga kali berjaya tapi yang lain jerawat dia stay camtu je.
Benda ni kata boleh kurangkan bakteria lah amende lah tapi kat dagu aku memang tempat jerawat ok. Lepas satu, satu lagi keluar. APAKAH? Agak-agak sikit buat manifesto tu.
Tapi, masih berpuas hati dengan kejayaan di tempat lain (maksudnya jerawat yang bukan kat dagu harhar)

aku pakai selama 1 jam lebih dan dia mengurangkan 50% kehitaman dark circle itu.
okaylah. jadi takdelah visible sangat kan. tapi taknak beli lagi dah benda ni.

tinggal yang warna purple je tak pakai lagi. maksudnya yang pearl powder and mulberry tu lah.
yang lain semua best. haha sebab aku tak pernah pakai mask sebelum ni kecuali yang homemade punya jadi bila pakai sheet mask ni rasa lain. essence dia banyak gila pastu dia lembab woooooo sedapje bila pakai. rasa sejukkkkkk haaaa bestnya. aku suka yang aloe vera, setakat ni. pastu lepas pakai mask muka akan jadi lembab lah ofkos. biasanya aku pakai mask memalam pastu dah tanggal, gi tido. yay.

Pelembab
Cair ok cair. Entah kenapa. 
Bila dekat tangan cam melekit sikit tapi bila dah letak kat muka, ok.
Bau dia entah lah bau apa, aku tak suka ><

Penyegar/Toner
Ada bau aloe vera. Ok je bau dia aku boleh je bau aloe tapi bila bau lelama rasa macam egh.
Lepas sapu rasa segar haha (dah kata nama dia penyegar en).
Not bad lah this thing. I will buy again (tapi nanti tukar jenama lain pulak)

Scrub
Lepas pakai rasa macam waaaaaa lembut gila muka aku weh!!! Syiok syiok! Pakai pencuci muka pun tidak selembut pakai skrub muahaha.
Ada bau kiwi sikit (rasanya lah tu bau kiwi harhar)
Best best best! Nanti beli lagi kalau dah habis!

Body Scrub
Haha sebenarnya bukan shower gel lah tapi body scrub. Aku ah tak baca betul2. Kalau skrub dah tentulah ada manik2 tu kan. Sebelum ni mana pernah aku beli body scrub jadi bila guna je rasa pelik. Seperti skrub di atas, kulit menjadi licin. Yeeaaaaaaaa. Tapi sedih ah bau rose dia tak kuat pun (rasa macam sikit je bau rose dia hmmm). Tapi beads dia macam kasar sangat bagi aku. 

Ok tu je. Perlu kah aku tulis lagi? Macam lame je aku buat review. 

Projek

cikgu suruh buat model tamadun jadi hm kumpulan kitorang buat tembok besar china. ada kumpulan yang buat piramid, partheon dsb. semalam dah hantar. yay!




Kawan-kawanku yang gigih buat model Tembok Besar ini ; Adleen, Aisyah, Annisa, Elisa, Batrisyia. Aku tolong sikit je T_T Nampak kan macam Tembok Besar, bukan istana kan? Ustazah cakap macam istana je huuuuuu sedih :<

lain-lain




ok nak update lagi. tapi buat post baru.


#throwback bulan lepas, karnival kurikulum. simulasi tawaf & saie.


dengan adleen hayati.

Sunday, 10 February 2013

Skin Care Products not-so-haul

Assalamualaikum ;) Sekarang ni tengah cuti tahun baru cina! YayerZz suka lah kan dapat cuti. Walaupun cikgu bagi homework yang agak banyak, tak apa lah, seminggu ni kan banyak masa. Semalam aku pergi Jusco, nak beli banyak benda. Semangat nak shopping nih. Duit pun dah ada. Terima kasih PIBG sebab bagi RM100! (Cus I got 8A's last time, remember?)

START!!!!!
From left to right; Toner-Scrub-Moisturiser-Shower Gel
  • Penyegar (Toner) - Safi [RM5.90] @ Watsons AEON Taman Equine
  • Skrub (Scrub) - Follow Me [RM10.90] @ AEON Wellness Taman Equine
  • Pelembab (Moisturizer) - Shurah [RM10.90] @ AEON Wellness Taman Equine
  • Gel Mandian (Shower Gel) - Daiso [RM5.00] @ Daiso AEON Taman Equine
Aku cari skrub muka Biore tapi takde :( Dulu aku guna Biore lepastu dah malas nak pakai skrub. Bukan malaslah, tak beli jeh lulz. Dulu masa form1 sampai form2 rajin je pakai skrub ni. Skrub hanya dipakai seminggu dua kali. Tu yang aku beli 100ml, bolehlah tahan berbulan-bulan tak perlu beli lagi dah. Toner memang aku tak pernah pakai, walaupun last year Sufina ada suruh cuba, aku tak beli jugak. Sekarang baru beli. Beli toner yang buatan Malaysia, takde alkohol. Pelembab, masa form 3 dulu aku guna Fair&Lovely lepastu dah habis beli Shahirah/Syahirah. Bila dah habis jugak tak beli sampailah sekarang baru rajin nak beli. Shower gel tu tak berniat nak beli tapi sebab ada wangian ros, belilah ;) Suka bau ros! (My foot wash&lotion is in rose fragrance)

Korean sheet masks, Sasa sheet masks
From left to right; Pearl Powder, Mulberry, Rose, Aqua Boost, Aloe
  • Pearl Powder [RM5.90] @ Watsons AEON Taman Equine
  • Mulberry, Rose, Aqua Boost, Aloe [4 for RM10] [RM4.90 each] @ SaSa AEON Taman Equine



Kebanyakan masks memang mahal, jadi aku pun beli satu je dekat Watsons. Masa tu tak masuk SaSa lagi. Bila tengok SaSa ada offer 4 masks RM10, rembat jelah ahahaha mak aku pun beli sekali. Lagi satu, masks yang aku beli dibuat di korea. Made in korea. Gituw. Tengok Pearl Powder Mask atas ni, Lotte punya syarikat! Ahakz, if you're a kpopper, you know what is Lotte. Fyi I've never tried sheet masks, only homemade masks that my mother made once in a while.

Purederm Dark Circle Reducer Eye Patches [RM 5.02
@ Watsons AEON Taman Equine

NuTeen Acne Away Gel [RM 10.80
@ Watsons AEON Taman Equine
I bought this because my chin scarred due to pimple. Uh sebenarnya macam2 aku buat dengan jerawat tu so dia pun sjdfsxhxauhdsu berdarahlah apalah. Kan dah ada parut. Hopefully this will help!


Cettua Charcoal Nose Strip [RM 8.42]
@ Watsons AEON Taman Equine
Aku akan guna lepas daguku dah bersih dari bekas jerawat & anak-anak jerawat di situ yang tak keluar lagi, erk ada ek anak-anak jerawat. Ada kot. Walaupun dia nose strip, boleh je guna kat dagu ahakz sebab kat situ pun ada whiteheads, blackheads. 

SKIN CARE PRODUCTS (BEFORE YESTERDAY)
(so little compared to what I just bought ikr)

Watsons Rose Fragrance Foot Lotion
This one i rarely use lulz i got no time for foot -_- Anyway i got this from my cousin. She gave me this one along with the Foot Wash!

Foot wash - Cleanser - Cleanser (again?)

Yup tu tiga je aku punya dalam bilik air. Foot wash yang jarang guna. Pencuci muka Garnier yang setiap hari mesti pakai. Uols kena cuci muka dua kali sehari kay. Jangan lupa. As for the EverSoft cleanser, that one is my cousin's. But she left it here so I will use it after the Garnier is finished. Moisturiser aku? Yang Shahirah tu lah, dah habis so yeah tak beli selama dua bulan aku rasa.

Thanks to korean youtubers yang merasuk aku beli banyak benda (ceh merasuk konon). Anyway koreans really use a lot of skin care products TT_TT and their skin care products' brand such as skinfood, face shop, holika holika, etude house, lioele, ugh i cant afford those wait til i get my own wages! Sekarang kita guna apa yang termampu! Nanti kalau dah guna, aku buat review products insyaAllah. Total up semua yang aku beli semalam, RM75 lebih kurang. Banyak jugak habisnya ._.

Simple Skin Care Routine
1. Cleanse your face with cleanser foam
2. Use toner (use cotton pad)
3. Moisturize your face
Pastu pakailah bedak baby ke :3

Tuesday, 29 January 2013

Quick.


Semakin naik tingkatan, semakin padat jadual. Tahulah tingkatan 4 bukan honeymoon year, memang dah tahu kenyataan itu. Biasalah, tengah culture shock dan masih dalam proses penyesuaian diri. Nasib baik belum start kokurikulum, kira ok lagi. Nanti kalau dah start, terkejar sana terkejar sini. Hidup.

Disebabkan aku pelajar sekolah, aku tengok drama ini ; School 2013.
Goodbye Class 2 of Seungri High School.


Saturday, 26 January 2013

Sekolah

Awal-awal tahun untuk pelajar tingkatan empat, mesti berlaku perpisahan. Sobs sobs. Yelah, ada yang nak pergi sekolah lain (Teknik, Vokasional & Asrama Penuh). Setakat ni, MRSM belum lagi keluar result. Aku pun tak ambik tahu bila nak keluar sebab aku tak apply pun. Cakap pasal SBP, aku pun tak dapat SBP so yeah mari lah duduk di SMK Seri Serdang untuk dua tahun lagi! (Macam lah aku nak pergi SBP kalau dapat ahakz)

Here are the pictures when Amalia, Aqisah & me eating lunch together at KFC! yay dah lama tak makan sama-sama uhukz. Sadly I've to go back early :< Pastu dua orang ni sambung gi mekdi pulak, dating dua orang jeh (hehe takpe tak jeles pun)



Buat rileks jelah ambik gambar macam apa hahaha wewiit gunakan peluang yang ada. Dekat KFC tu bukan kitorang je ambik gambar, kru-kru KFC pun sibuk bergambar sebab celebrate siapa entah punya birthday. So, keep calm and say peace. Eh sorry amalia tak letak gambar kau sebab aku memang nak letak gambar aku dengan Aqisah je wahahaha mian mian. (Kejap lagi adalah gambar kau)

Larian 2013 / Road Run / Merentas Desa
Ini sangat memenatkan. Lebih penat daripada tahun lepas. Bayangkan ahhh, trek dia gila jauh. Ada lah manusia sorang ni komplen cakap trek yang dulu punya dekat sangat, tak rasa macam lari pun katanya. Cis, kau tak fikir ke perasaan orang lain hah?! Haha itu khabar berita yang aku dengar dari mulut yang entah keberapa kan so entah betul ke tidak. Tahun ni aku semangat pakai kasut lari lepastu lari konsisten sampai masuk kawasan kolej UPM lepastu, sorrylah, pancit sudah. Tapi bangga jugak lah hahaa sebab tak pancit awal macam tahun lepas. Matahari dah keluar sebab kitorang dilepaskan akhir sekali -_- Berpanas~


Gambar blur pun diterima kan? (Tak aci amalia amek gambar je dia tak lari!! Haha)
Aku 124 (Man Yee amek nombor 123 ugh ugh lol lek ah tak marah pun)
Zuhal punya amoi. Comel kan.
Terbaik ah sunrays dia weewiiit that's Adleen.
Ni penat ni, 15 minit selepas tamatkan larian.



Monday, 7 January 2013

Tingkatan 4

Salam :)

Ye aku dah masuk tingkatan 4 tahun ni. Tahun pertama sebagai pelajar menengah atas. Tak pandang dah menengah rendah ni /acah je chill lah/ Haaaaaa minggu lepas merupakan minggu yang memenatkan juga lah. Setelah sekian lama tak pergi sekolah, tiba-tiba hari pertama terus dapat buku-buku teks. Berat tau nak angkut 22 buku teks bawa balik rumah. Patutnya 17 je tapi ambik 5 buku teks ekstra (English version). Haaaa mana taknya berat. Cikgu-cikgu yang masuk kelas mesti intro pasal SPM format. Lepas tu dah tak buang masa dah, terus mengajar. Ada kawan aku kat Gombak tak belajar lagi sebab diorang ada ceramah pasal aliran TT_TT Ok takpe lah sekolah aku kan laju je nak buat macam mana. Kawan aku yang kat MRSM pun baru start hari ni. Kemain dorang cuti lebih, untunglah!!!!!!!!!!

So far, cikgu-cikgu semua okay. Takde marah-marah lagi ke apa. Biasalah, baru masuk tingkatan 4 kan. Nanti dah lama-lama mestilah tunjukkan belang ceh ceh yeke aku pun tak tahu lah. Aku ni ambik science stream, kelas pertama pulak tu. Add Maths, Biology, Physics, Chemistry. Hah itu empat matapelajaran yang baru bagi aku so agak nervous lah kan. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa semoga aku dapat memahami segala apa yang diajar guru-guru, amin :)
p/s nak ambik tasawwur ke tak. hm hm.

Duduk sekolah ni sampai habis SPM.
© Wonderful
Maira Gall