Saturday, 26 January 2013

Sekolah

Awal-awal tahun untuk pelajar tingkatan empat, mesti berlaku perpisahan. Sobs sobs. Yelah, ada yang nak pergi sekolah lain (Teknik, Vokasional & Asrama Penuh). Setakat ni, MRSM belum lagi keluar result. Aku pun tak ambik tahu bila nak keluar sebab aku tak apply pun. Cakap pasal SBP, aku pun tak dapat SBP so yeah mari lah duduk di SMK Seri Serdang untuk dua tahun lagi! (Macam lah aku nak pergi SBP kalau dapat ahakz)

Here are the pictures when Amalia, Aqisah & me eating lunch together at KFC! yay dah lama tak makan sama-sama uhukz. Sadly I've to go back early :< Pastu dua orang ni sambung gi mekdi pulak, dating dua orang jeh (hehe takpe tak jeles pun)



Buat rileks jelah ambik gambar macam apa hahaha wewiit gunakan peluang yang ada. Dekat KFC tu bukan kitorang je ambik gambar, kru-kru KFC pun sibuk bergambar sebab celebrate siapa entah punya birthday. So, keep calm and say peace. Eh sorry amalia tak letak gambar kau sebab aku memang nak letak gambar aku dengan Aqisah je wahahaha mian mian. (Kejap lagi adalah gambar kau)

Larian 2013 / Road Run / Merentas Desa
Ini sangat memenatkan. Lebih penat daripada tahun lepas. Bayangkan ahhh, trek dia gila jauh. Ada lah manusia sorang ni komplen cakap trek yang dulu punya dekat sangat, tak rasa macam lari pun katanya. Cis, kau tak fikir ke perasaan orang lain hah?! Haha itu khabar berita yang aku dengar dari mulut yang entah keberapa kan so entah betul ke tidak. Tahun ni aku semangat pakai kasut lari lepastu lari konsisten sampai masuk kawasan kolej UPM lepastu, sorrylah, pancit sudah. Tapi bangga jugak lah hahaa sebab tak pancit awal macam tahun lepas. Matahari dah keluar sebab kitorang dilepaskan akhir sekali -_- Berpanas~


Gambar blur pun diterima kan? (Tak aci amalia amek gambar je dia tak lari!! Haha)
Aku 124 (Man Yee amek nombor 123 ugh ugh lol lek ah tak marah pun)
Zuhal punya amoi. Comel kan.
Terbaik ah sunrays dia weewiiit that's Adleen.
Ni penat ni, 15 minit selepas tamatkan larian.



1 comment

Aulia said...

Pose comel layaknya kucing. Mengancam!! Haha.. xD

Road run tahun ni mengukir kenangan 'terindah' buat para pelajar SMKSS. Lari sampai perkuburan Cina tuu.. Jangan memain.. Haha.


© Wonderful
Maira Gall