Saturday, 23 March 2013

Cuti!


Yep cuti. Cuti penggal pertama. Seminggu cuti. Homework pun ada ok, bukan takde. Bukan pelajar namanya kalau homework tak diberi. Tapi tak ada lah banyak sangat, bolehlah...... Tapi mid-year dah nak dekat. Aishhh banyak kena ulang kaji, takleh nak main-main sangat ni spm tahun depan (ceh spm jugak), okay mid year exam lagi sebulan lebih je. Cuti ni tak pergi bercuti ke mana-mana. Mari duduk rumah dating dengan internet dan kerja sekolah.

xo

No comments

© Wonderful
Maira Gall