Sunday, 7 December 2014

Big Bad Wolf 2014

Jumaat lepas kembali ke sekolah semula!! Untuk pulangkan buku teks yang dipinjam semula. Mostly bebudak semua datang nak pulangkan buku teks Sejarah je.

Inilah tempat aku berjuang semasa peperiksaan SPM hari tu
Lepas tu terus pergi The Mines. Sanjif tumpangkan sebab dia dgn mak dia pun nak shopping buku kat Big Bad Wolf.

I really like this. Like x100
3.5 Million of books

Banyak sangat buku dan tempat dia sangatlah besar. Kalau nak tengok satu per satu memang sehari pun tak cukup. Cuba check website BBW tengok ada tak buku yang berkenan. Pastu carilah bila dah sampai sana. Staffs will provide us with box so don't worry if you don't bring your bag/luggage. Ada orang siap bawak trolley pergi pasar tu lagi, takpe bawak je apa-apa ikut kesesuaian. Aku tak beli banyak pun, just a few novels to read. Maybe nanti nak pergi lagi dengan parents, nak beli buku resipi ke...


Movie after Big Bad Wolf
Venue: MIECC The Mines
Time: 5 December - 16 December 2014 (24 hours sale) 

credit: BBW Website

No comments

© Wonderful
Maira Gall