Thursday, 4 December 2014

Ice skating at IOI City Mall

Pergi hari Rabu so tak ada lah ramai sangat orang macam weekends. RM28 per entry (school holidays/ public holiday/ weekends) and + glove (RM9) and socks (RM6). RM43 semuanya. Kalau dah ada stoking tu tak payahlah bayar RM6 lagi. Lepastu sewa locker RM2.

Ice skating rink at night (lagi sikit orang kalau malam)
Kitorang daripada jamuan kat rumah cikgu. Lepastu terus pergi IOI City Mall ni. Beli tiket yang 3pm. Every two hours dia akan bersihkan(?) and lepas 30 minit boleh masuk lah. Serius best ice skating ni. Mula-mula macam awkward nak jalan sebab berat sangat kasut dia. Bila dah masuk rink, tak rasa berat dia sebab licin je kan. Mula-mula memanglah pegang tepi je haha beginner katakan. Lepastu dah pandai sikit-sikit, sebab ada pro ajarkan, ehem ehem Adleen. Nasib baik Adleen ada weeeeee~ Jatuh tu dah jadi perkara biasa. Kalau jatuh ada orang gelak pun, pedulikan je k. Lagipun ada staf dalam tu boleh tolong angkat tak payah risau. Ada photographer kat dalam tu kalau nak bergambar berposing mintaklah dia ambik gambar. Nanti kat luar dah habis main sila claim gambar, kalau nak bayar lah RM15. Nantia dia print in form of calendar. Kitorang tak beli sebab gambar blur sikit, shaky. Apa punya photographer sabar je lah.

We became taller for about a few hours because of the shoes
(me, annisa, adleen, zarina, batrisyia, elisa)
The pro on the left.
Nak balik dah
It was fuuuuuun. Let's go together again sometimes ;)
Skating partner of the day (alo time ni Zarina dah balik)
Christmas theme at the center
IOI City Mall at night

Before we went here to ice skate, we had a class gathering at Pn Noraini's house. Guru tingkatan 5Setia yang disayangi. Terima kasih cikgu sebab masak banyak-banyak. Semua sedap-sedap belaka!!!! We filled our tummy thanks to you




SAYANG KORANG SEMUA ♥

No comments

© Wonderful
Maira Gall