Monday, 2 March 2015

Nerve-wreck

Hello. Dah lama tak update blog. Dah masuk Mac dah. Perghh kejap je dah nak ambik result SPM. 3 Mac esok. Ye, esok. Harini result STPM. Dah ready ke? Banyak orang tanya. Jujur tak tahu nak jawab apa pada mulanya. Tak tahu nak rasa apa. Semua orang dah nervous awal-awal, aku tak rasa apa-apa lagi. Ni bila dah lagi sehari baru terasa debarannya. Gituuuuuu. Siapa je tak nak result bagus, gempak, cemerlang dan terbilang itu semua? Siapa je tak nak kan? I aimed high. But I don't know what will He gives to me tomorrow. All the best to Batch 97. We rocks!

Bismillahirrahmanirrahim, semoga segala urusan berjalan lancar esok. On the other hand, rindu semua kawan dan cikgu T-T Nak jumpaaaaaaaaaa.


No comments

© Wonderful
Maira Gall