Friday, 13 November 2015

Kembali semula

Rindu waktu lower form dulu. Rajin sangat upate blog. Cerita ini, cerita itu. Zaman dah berubah kepada Instagram dan Twitter, Facebook juga semakin dilupakan. Oh blogger, ku rindu mu juga. Aku pun berubah juga, blog semakin dibiarkan sepi. Aku akui la bila dah naik form 4 form 5 lagi jarang aku update blog. Malah aku ingat lagi form 5 memang aku set blog kepada private (patutlah orang cari tak jumpa ya huhuhu).

Since aku masuk Asasi ni, hidup tambah busy. Masa free pun tumpu benda lain. Sekarang tengah cuti sem, mampulah nak bukak blog yang dah lama ditinggalkan ni. I will start drafting my Kelantan Trip experience from my first week of sem break yay. Please anticipate eh ;)

Oh not to forget during the Merdeka break, I went to Universal Studios Singapore with my siblings. InsyaAllah I will write on that too.

No comments

© Wonderful
Maira Gall