Thursday, 28 April 2016

Boat Noodle and Dalkkom Coffee IOI City Mall

Hi readers

Finally I'm back from the hiatus. Should start to update more. Kesian pula blog ini. I've been receiving a lot of questions regarding Maybank scholarship interviews and I would like to apologize to those whom I couldn't reply on time. I hope you guys do well for the assessment and interview. Nak rajinkan diri update blog with activities post asasi. Yep, aku dah habis asasi. Asasi yang #thuglyfe tu yep I survived. Tbh our batch punya button badge is #aspisurvivor so yea officially an aspi survivor now. Tahniah kepada diri sendiri sebab dah habis asasi.

Semalam pergi IOI City Mall Putrajaya. Teringin nak rasa Boat Noodle. Yep, aku tak pernah rasa lagi. Orang lain semua kemain eh upload gambar dekat insta, update dekat belog, tweet lah, snapchat lah, uhuk uhuk dah lama sis menunggu saat ini. Harga macam biasa RM1.90 untuk satu mangkuk. Ada makanan lain jugak tapi sis nak rasa noodles dia dulu yang orang heboh duk upload gambar menara mangkuk bertingkat

Haih on the table pun main phone ni dah kenapa ni anak zaman skrg

© Wonderful
Maira Gall